Tipy na dárky k MDŽ

 

Mezinárodní den žen

Mezinárodní den žen je svátek, který každoročně připadá na 8. března a který byl nejvíce populární především v době  socialismu. Tento den se oslavovaly ženy, děti na jejich počest trávily hodiny malováním přáníček a muži zapíjeli zdraví svých milovaných žen slivovicí.

I dnes tento svátek slavíme, avšak v upravené moderní podobě. Červené karafiáty nahradily kaktusy v květináčích a do obložených chlebíčků se snažíme dávat méně majonézy než za dob našich babiček. Ručně vyrobené přání je jistě milý dárek s přidanou hodnotou, kterou do něj jeho tvůrce vkládá. Chlubit se s ním obdarovaná žena ale moc nemůže. Zato nádherným šperkem, který je od srdce, tím se může chlubit pořád.

Pokud přemýšlíte nad tím, čím k MDŽ obdarovat výjimečné ženy ve svém životě, nemusíte se už bát. Přinášíme vám některé z nejlepších nápadů na dárky, které potěší každou ženu k tomuto jedinečnému dni. Možná vám to přijde jako klišé, ale nic nemůže být lepšího, než darovat ženě jedinečný a nadčasový šperk z chirurgické oceli. Většina žen náhodou miluje šperky, které dokonale odrážejí jejich nenapodobitelnou osobnost a osobitý styl. O důvod víc se možná budete chtít zamyslet při výběru šperku pro vaši ženu, kterého si bude vážit a který záraveň padne jejímu outfitu. Při výběru šperků existuje mnoho možností. Snažili jsme se pro vás vybrat seznam nejlepších tipů na dárky na Zovero.cz, kterými nešlápnete vedle:

 

Oboustranný náhrdelník se srdcem         Srdcový náhrdelník

Oboustranný náhrdelník se srdcem - dárek k MDŽNáhrdelník se srdcem

 

Náušnice kruh a trojúhelník                   Sada šperků se srdíčkem

Náušnice kruh a trojúhelníkSada šperků se srdíčkem

 

Trojúhelníkové náušnice                         Srdíčkové náušnice s krystaly

Trojúhelníkové náušniceSrdíčkové náušnice s krystaly